Catsuit – noe av det frekkeste undertøyet man får tak i

Jeg ELSKER catsuit. Etter at jeg kjøpte en sort variant med litt store ruter for et par år siden har jeg brukt den sammen med kjæresten min ganske ofte, og du vil ikke tro hvor vill han blir når jeg saaakte bøyer meg frem når han ser på noe i sofaen og viser ham hva jeg har på meg.

En catsuit er et produkt som kommer i mange forskjellige former. Noen dekker naturligvis mer enn andre, men poenget med slikt undertøy er at det skal dekke akkurat nok til at det pirrer partneren uten å avdekke hele gaven.

Dette er noen jeg fant hos Kondomeriet:

116559_passion-bs010-catsuit-black 116562_passion_bs011_catsuit_white
Dette er noe en kvinne med høy selvtillit bør kunne bære med et stolt blikk! 🙂

Etikett:  

Svar

Takk for at du legger igjen en kommentar!

Du kan bruke følgende HTML-koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>