Kan sexy også være komfortabelt?

Jeg er kanskje litt i overkant interessert i undertøy, men er veldig glad i å skifte ut hele undertøysskuffen min. Og når jeg gjør det, så går jeg helt seriøst gjennom hele skuffen fra A til Å og kaster nærmere 90 % av alt undertøy!

Ja, dere miljøbevisste folk…jeg vet! Det er skammelig!

Men jeg ble også litt lei meg da jeg fant ut at sexy undertøy knapt kan være så komfortabelt som mer «tradisjonelt» undertøy er. G-strenger passer meg bare ikke på samme måte som en «bestemorstruse». Men helt seriøst føler jeg egentlig ikke at man kan være intim med noen menn hvis man har på seg bestemorstruse…og jeg vet at jeg har mange venninner med meg når jeg sier det.

Så hva mener dere? Kan undertøy både være sexy og komfortabelt?

sexy-918424_960_720

Svar

Takk for at du legger igjen en kommentar!

Du kan bruke følgende HTML-koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>