Ny undertøysskuff: hva skal jeg velge og hvordan kjøper jeg?

Det å bytte ut undertøysskuffen er noe jeg gjør nesten hvert eneste år. Jeg synes det er viktig å ikke bare ha komfortable truser og BHer, men også at de skal se fine ut. Hver eneste dag ønsker jeg å ha et aktivt sexliv sammen med min mann og jeg har funnet ut at det ikke finnes noe mer som tenner ham en at jeg varter opp med noe flott.

Men la oss først starte med det praktiske. Jeg har funnet ut at jeg ikke kan bruke de tynneste g-strengene til hverdags hver eneste dag i uken. De sliter ut deler av underlivet mitt og kan i enkelte tilfeller føle meg litt ukomfortable hvis jeg bruker dem over en lengre periode. Uansett hvor trendy de skulle være, så er det noe som bør brukes midlertidig – det er i hvert fall mitt tips.

Tenk på utseende når du kjøper undertøy

pregnant-1776026_960_720

Hvis du vil ha noe som virkelig fenger på soverommet, så bør du aldri kjøpe truser og BH separat. Jeg kjøper alltid sett. Og da mener jeg alltid. Det ser både ryddig ut og er enkelt å forholde seg til.

Og hvis det skulle være sånn at butikken/nettbutikken ikke selger sett, så bør du i hvert fall velge noe som har noenlunde samme farge. I tillegg til fargen bør også teksturen og stoffet være det samme. Det verste jeg vet er å ikle meg en flott BH, men samtidig gå for en bestemorstruse – da har man liten grunn til å føle seg veldig sexy.

Tenk på stoffet – kvalitet og fremtoning

Ja, det er dyrere å kjøpe undertøy av høy kvalitet. Mye dyrere.

Jeg er av typen som er villig til å betale ganske greit for sexy undertøy av høy kvalitet, men forstår også hvis folk ikke gjør det. Allikevel: gode tekstiler gjør at kroppen får puste og det er virkelig kjipt å bruke noe syntetiske greier til daglig bruk.

Bomull er for eksempel helt utmerket (både mykt og komfortabelt) og BHer laget i bomull har jo blitt utrolig trendy de siste årene. Du kan jo prøve noe slikt?

Hvis du kjøper i fysisk butikk: prøv alltid undertøyet på!

Det handler ikke om å kle seg naken og prøve ut undertøy rett på kroppen. Du bør prøve undertøyet wet-girl-1390621_960_720utenpå klærne for å se hvordan de kommer til å sette på deg. Med BH kan du vel til nøds få lov til å prøve rett på puppene da dette ikke er særlig uhygienisk.

Hvis du kjøper på nettet kan dette riktignok være litt vanskeligere, men husk at du naturligvis har bytterett dersom det skulle vise seg at varen ikke passer. Les gjerne returbetingelsene hos den spesifikke nettbutikken før du handler.

Sjekk om du føler deg komfortabel i det

Alltid velg behagelig undertøy. Som tidligere nevnt: jeg elsker estetikken sexy undertøy gir meg, men det bør virkelig ikke (i så alt for stor grad) trumfe gjennom et kjøp av undertøy som er ubehagelig.

Undertøy er nemlig ikke dekorasjon eller en møbel som kun står et sted til pynt – det er noe du skal ha på deg og føle deg fin i. Da er det veldig lite gunstig å kjøpe noe ukomfortabelt.

Hvor kjøper man undertøy?

Jeg vil helt klart anbefale å kjøpe undertøy på nett. Det er ikke bare lettere å finne frem til noe man liker, men prisene er også lavere – og de fleste norske nettbutikker har fått såpass gode logistikkløsninger at varen blir levert i postkassen din eller på nærmeste postkontor etter maks to dager.

Tidligere har jeg skrevet en artikkel (en veldig populær en sådan) som oppsummerer alle de gode norske nettbutikkene som selger undertøy til både menn og damer. Ta en titt og finn frem til den nettbutikken du synes passer deg best. Kondomeriet/Erotikknett er naturligvis mer for de som ønsker noe sexrelatert (kostymer/undertøy med fransk åpning) mens for eksempel Nelly har et mer ”mainstream” utvalg av BHer og underdeler.

Svar

Takk for at du legger igjen en kommentar!

Du kan bruke følgende HTML-koder: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>